Seaport Residenties Zeebrugge

Seaport Residenties in Zeebrugge combineert rust, authenticiteit, gastronomie en een fascinerende bedrijvigheid. In het hart van de badplaats, vlak bij de idyllische jachthaven, verrijzen 139 nieuwe gezinsappartementen. De lekkerste restaurantjes en de bekende Rederskaai bevinden zich op een steenworp. De site was vroeger bestemd voor de visnijverheid, maar werd te klein voor de groeiende industrie. De vissers verhuisden naar de haven en de site werd herbestemd voor residentieel gebruik.


De gebouwen hebben één tot vier slaapkamers en liggen verspreid over vier verdiepingen, met bovenaan een penthouseverdieping. De zuidgerichte terrassen en de centrale binnentuin, de ideale ontmoetingsplek, zijn de kers op de taart. Het prachtige ontwerp is van de gerenommeerde Architectuurstudio van Johan Verborgh uit Oostende.


bereikbaarheid en authenticiteit

De centrale binnentuin zorgt voor een afwisseling van strand en zee en biedt een ontspannen sfeer voor zij die tot rust willen komen. Deze ontmoetingsplaats zorgt voor nauwer contact met de buren, waardoor u zich thuis voelt op vakantie of op vakantie voelt, ook al woont u er. 

De zuidelijk gerichte terrassen zorgen voor warme zomeravonden en gezellige tafelmomenten. De kwalitatieve afwerking geeft een tevreden gevoel en laat u jaren genieten zonder zorgen.


Schermafbeelding 2014-12-11 om 18.59.49.png

uw appartement, uw afwerking

Wie koopt in Seaport Residenties wordt uitgenodigd op het coördinatiebureau om daar de binnen afwerking te kiezen. Vloerbekleding, tegels, keuken, badkamer... U kiest zelf hoe u uw appartement afwerkt. Op die manier bekomt u het appartement van uw dromen en kan het genieten beginnen. 

 


4 redenen om voor seaport te kiezen

  • Als enigste nog betaalbare appartementen aan de kust
  • Enkel kwaliteitsvolle, warme materialen
  • Ruime zon-gerichte terrassen mogelijk
  • Groene binnentuin als aangename afwisseling