Seaport Residenties, nieuwbouwproject met een zee van troeven.

 

Seaport is een buitengewoon nieuwbouwproject gelegen in het hart van Zeebrugge. Het biedt kwaliteitsvolle 2de verblijven voor zij die de kust op een unieke manier willen beleven. Dankzij haar scherpe prijzen maakt Seaport een 2de verblijf aan de kust terug betaalbaar.

Beleef de belgische kust iedere keer opnieuw

Elke vakantie, elk weekend is verschillend met Seaport . Met Blankenberge, Knokke & Brugge binnen het kwartier rijden of binnen het uur fietsen kan u steeds de leukste kustgemeentes ontdekken.

Geniet van de rust

Zonder de immense kustdrukte van duizenden toeristen biedt Seaport comfort en rust aan, aan iedereen die geniet van wandelingen en de rustgevende zee. Ook het aankomen is zonder zorgen; geen ellelange files, geen parkeerproblemen. De vakantie in Seaport  begint altijd met een glimlach

Eet vis waar hij het verst is

In Zeebrugge komen de vissersboten in de ochtend toe volgeladen met verse vis. Je kan er elke dag genieten van vis vers uit de zee. De mooiste zalmfilets, de lekkerste tongetjes en de verste Tomates Crevetes vind je hier. Je kan al dit lekkers ook meenemen naar huis, voor extra lang vakantie plezier.

Beleg in de toekomst

Naast vele jaren vakantieplezier is Seaport in Zeebrugge ook een zeer goede belegging. Met de nabijheid van het peperdure Knokke en het dure Blankenberge koopt u enkel nog in Zeebrugge aan de scherpste prijzen. Met de vele geplande overheidsinvesteringen kan u genieten van een mooie meerwaarde op lange termijn. 

 

Zeebrugge heeft elke dag de lekkerste en verste vis beschikbaar.

In Zeebrugge komen de vissersboten in de ochtend toe volgeladen met verse vis. Je kan er elke dag genieten van de mooiste zalmfilets, de lekkerste tongetjes en de verste Tomates Crevetes. Je kan al dit lekkers ook meenemen naar huis, voor extra lang vakantie plezier.

Naast de gekende vissoorten biedt de vissershaven van Zeebrugge nog zo veel meer lekkers uit de Noordzee. Ontdek bij je lokale visboer alle delicatessen die de Noordzee biedt. Nergens anders vind je de vis zo vers & zo scherp geprijsd.

Kan je genieten van een lekkere maaltijd? Laat je zelf dan verwennen door de vele gespecialiseerde chefs die Zeebrugge te bieden heeft. Zij brengen jouw vis op smaak dankzij verschillende bereidingswijzen. Geniet elk weekend weer van deze ongelofelijke gerechten.

Meer ontspanning, minder drukte

Iedereen droomt van een dagje kust bij mooi weer. Jammer genoeg zorgt dit ervoor dat er iedere keer een immense drukte is van eendagstoeristen. 

Kan u ook genieten van de rust? Verkies u comfort boven geduw & gedrang? Met Seaport kan u comfortabel genieten van de rustgevende zee en verfrissende wandelingen. De massa toeristen kiezen altijd voor massa-badsteden.

Zeebrugge heeft als een van de weinige kustgemeentes nog authenticiteit en karakter. Dankzij haar ligging kan je in rust thuiskomen, ontbijten en slapen. Wil je graag eens onder de massa mensen begeven dan ligt Knokke of Blankenberge slechts op 10 minuten rijden! 

Een uitstekend alternatief voor de lage spaarrente

Naast vele jaren vakantieplezier is Zeebrugge als badplaats zeer toekomstgericht. Het is een van de weinige badplaatsen waar u nog aan betaalbare en normale prijzen vastgoed kan kopen aan de kust.

Benieuwd naar beschikbaarheid en instapprijzen? Vraag hier meer informatie aan en geniet nog van de uitzonderlijke lanceerkortingen

Met een appartement in Seaport belegt u ook in uw toekomst, pensioen en familie plezier. Er zijn 3 belangrijke redenen waarom een appartement in Zeebrugge u zekerheid biedt in de toekomst.


1. De instapprijs

2. De omgeving

3. Huurdersmarkt

 

Lees hier meer over de versnelde groei enkel mogelijk met Seaport