Overheidsinvesteringen & toekomstvisie stimuleren uw vastgoedwaarde

De omgeving bepaalt de toekomst van uw belegging. Hoe meer er geïnvesteerd wordt in de omgeving en hoe groter de toekomstvisie, hoe groter de meerwaarde op uw vastgoed. 

Nu is bij uitstek het juiste moment om te investeren in Zeebrugge.

Tussen 2 dure badsteden

Zeebrugge gaat de zelfde weg op als Cadzand. Cadzand ligt vlak naast het peperdure Knokke langs de rechterkant. De prijzen zijn daar dankzij de invloed van Knokke verdrievoudigd. Zeebrugge geniet ook mee van de peperdure prijzen in Knokke. Doordat Zeebrugge op slechts 5 minuten van Knokke ligt, stijgen de prijzen er veel vlugger als elders. 

Rederskaai

Bepaalde delen van Zeebrugge zijn al peperduur. Op slechts 100 meter in vogelvlucht van Seaport Residenties ligt de Rederskaai, waar men 700.000€ betaalt voor een 2 kamer appartement. De appartementen rond de Rederskaai stijgen versneld naar deze prijzen.

Nieuwe Infrastructuur

Zeebrugge investeert sterk in haar eigen toekomst. Ze heeft Coney Island opgericht, een groep met enige doel de waarde van Zeebrugge als badplaats op te krikken. Hiernaast zijn ook de toekomstplannen voor de Oude vismijn fenomenaal. De jachthaven & rederskaai zijn enkele jaren geleden al compleet vernieuwd. 

De steeds groeiende haven zorgt voor veel bezoeken & cruiseschepen die de waarde van Zeebrugge alleen maar verder doen stijgen.