Samengevat 

In geen enkele andere badstad staat er meer te gebeuren dan in Zeebrugge. Zoals Nieuwpoort haar metamorfose gekend heeft, is Zeebrugge zich aan het klaarmaken. Na de ontwikkeling van de rederskaai aan de jachthaven, zijn nu de straten in de dorpskern aan de beurt. Er zijn nieuwe fiets- en wandelroutes geopend en het startschot werd gegeven voor één van de grootste infrastructuurwerken in België van de laatste 20 jaar, de komst van de nieuwe A11. Deze autosnelweg verbetert de bereikbaarheid en weert het jachtverkeer uit de toeristische zones rond de jachthaven en het strand.

Waarom Zeebrugge?

Als Belg vergeten we te vaak hoe belangrijk de haven van Brugge is voor de wereldeconomie! Het is de toegangspoort tot Europa, in de scheepsvaartwereld is de haven van Brugge zo bekend als voor ons Parijs, New York, London of Shanghai! Investeren in huisvesting op die locatie is een gouden zaak!
De overheid investeert €800.000.000 in de ontwikkeling van Zeebrugge. Kent u een betere garantie op meerwaarde?Investeer mee in nieuwbouwvastgoed in deze bruisende omgeving!

Van al de appartementen die ik verhuur, is Zeebrugge de beste verhuurmarkt. Personeel van de haven huurt vaak iets in de buurt, betaalt stipt en is erg solvabel. Velen hebben zelfs in binnenland nog een huis.”
— Aline V, eigenares van 16 appartementen in Zeebrugge

Seaport Residenties investeert, samen met haar klanten, in nieuwe projecten in de jachthaven van Brugge. Op die manier komen we tegemoet aan de grote vraag van zowel bedrijven als havenarbeiders naar woonvastgoed in de omgeving. Investeren in een nieuwbouwappartement betekent voor u investeren in de toekomst van uzelf en uw gezin. Naast een gezond en degelijk huurinkomen kan u op termijn terugblikken op een stevige meerwaarde.Bovendien scoort Zeebrugge ook steeds meer als badstad, wat uw meerwaarde alleen maar ten goede kan komen. Voor velen een goed alternatief voor het dure Knokke of het drukke Blankenberge.

“Zeebrugge zal de komende jaren erg interessant worden, nu is dus het uitgelezen moment om te investeren”
— Renaat Landuyt in De Zondag.

Wat zou het voor u betekenen om te kunnen investeren in verhuurvastgoed vlakbij de snelst groeiende haven van Europa? Het is op heden al de belangrijkste Europese haven voor roroverkeer, de belangrijkste haven wereldwijd voor de import en export van nieuwe wagens en verder ook nog de belangrijkste aardgashaven van Europa!  Er werken meer dan 28.000 mensen in en rond de haven. Vele van deze mensen wonen over heel Belgie (en een flink deel zelfs in het verre buitenland), maar huren een appartement dicht bij hun werk.


Extra fiscale optimalisatie, voor een efficiënt rendement

Onze overheid wil het investeren in vastgoed stimuleren omdat ze beseft dat vastgoed de beste garantie is voor uw welvaart. Wie naast de eigen woning nog een tweede of derde eigendom verwerft, bouwt een bijkomende spaarpot op voor zijn of haar pensioen. Wie op zijn 40ste investeert in een investeringsappartement van €200.000, beschikt bij een prijsstijging van 5% per jaar op zijn 65ste over een eigendom met een waarde van maar liefst €677.270!

De fiscus stimuleert dit soort investeringen op twee vlakken:
lange termijnsparen binnen de categorie van het beroepsinkomen
gewone interestaftrek binnen de categorie van het onroerend inkomen. 

Wil je persoonlijk advies rond de fiscale voordelen? Vraag hier gratis een adviesgesprek aan

Zeebrugge gaat dezelfde weg op als Cadzand in de jaren 2000, toen beleggers alternatieven zochten voor het zeer dure Knokke. Cadzand, dat aan de rechterkant van Knokke ligt kende toen enorme vastgoedstijgingen. Zeebrugge, dat links van Knokke ligt gaat nu dezelfde weg op. Wie nu investeert belegt aan de scherpste prijzen, net zoals beleggers in Knokke tijdens de jaren 70, beleggers in Nieuwpoort tijdens de jaren 80 of beleggers in Cadzand tijdens de jaren 90. Met een huurmarkt gestimuleerd door de groeiende wereldhaven is de vastgoedmarkt ook op korte termijn zeer rendabel.
— Stichting Vastgoed