Waarom ZEEBRUGGE, BADSTAD IN VERSNELDE GROEI?

Schermafbeelding 2014-12-12 om 13.58.44.png
  1. Zeebrugge is de snelst groeiende haven van Europa met meer dan 27.000 tewerkgestelden = zeer gezonde huurdersmarkt
  2. De overheid investeert de komende jaren € 800.000.000 in de ontwikkeling van Zeebrugge (zowel in de haven als op toeristisch vlak) = meerwaarde
  3. Je bent al eigenaar van een 1-slaapkamerappartement voor € 144.995

"Zeebrugge zal de komende jaren erg interessant worden, nu is dus het uitgelezen moment om te investeren"

- Renaat Landuyt in de Zondag


Kerngezonde huurdersmarkt

VASTGOED AAN DE SNELST GROEIENDE HAVEN VAN EUROPA

Als Belg vergeten we te vaak hoe belangrijk de haven van Brugge is voor de wereldeconomie. Het is de toegangspoort tot Europa, in de scheepsvaartwereld is de haven van Brugge net zo bekend als voor ons Parijs, New York, London of Shanghai! Investeren in huisvesting op die locatie is een gouden zaak! 

Als Belg vergeten we te vaak hoe belangrijk de haven van Brugge is voor de wereldeconomie. Het is de toegangspoort tot Europa, in de scheepsvaartwereld is de haven van Brugge net zo bekend als voor ons Parijs, New York, London of Shanghai! Investeren in huisvesting op die locatie is een gouden zaak! 

Wat zou het voor u betekenen om te kunnen investeren in verhuurvastgoed vlak bij de snelst groeiende haven van Europa? Het is op heden al de belangrijkste Europese haven voor roroverkeer, de belangrijkste haven wereldwijd voor de import en export van nieuwe wagens en verder ook nog de belangrijkste aardgashaven van Europa!  Er werken meer dan 28.000 mensen in en rond de haven. Vele van deze mensen wonen over heel België (en een flink deel zelfs in het verre buitenland), maar huren een appartement dicht bij hun werk.

Seaport Residenties investeert, samen met haar klanten, in nieuwe projecten in de jachthaven van Brugge. Op die manier komen we tegemoet aan de grote vraag, van zowel bedrijven als havenarbeiders, naar woonvastgoed in de omgeving.


gegarandeerde meerwaardelocatie

DE OVERHEID INVESTEERT € 800.000.000 IN DE ONTWIKKELING VAN ZEEBRUGGE 

Er wordt meer in de jachthaven van Zeebrugge geïnvesteerd dan in de jachthaven van Nieuwpoort

Er wordt meer in de jachthaven van Zeebrugge geïnvesteerd dan in de jachthaven van Nieuwpoort

Kent u een betere garantie op meerwaarde? In geen enkele andere badstad staat er meer te gebeuren dan in Zeebrugge. Zoals Nieuwpoort haar metamorfose gekend heeft, is Zeebrugge zich aan het klaarmaken. Na de ontwikkeling van de rederskaai aan de jachthaven, zijn nu de straten in de dorpskern aan de beurt. Er zijn nieuwe fiets- en wandelroutes geopend en het startschot werd gegeven voor één van de grootste infrastructuurwerken in België van de laatste 20 jaar, de komst van de nieuwe A11. Deze autosnelweg verbetert de bereikbaarheid en weert het jachtverkeer uit de toeristische zones rond de jachthaven en het strand.


De haven van Zeebrugge is wellicht de allerbeste verhuurmarkt van Vlaanderen

NERGENS ANDERS VERDIENEN ARBEIDERS MEER DAN IN DE HAVEN

Dit maakt het huurpubliek kapitaalkrachtiger dan in een doorsnee stad. Bovendien zijn ook de verhuurprijzen hoger dan in pure residentiële omgevingen. Net daarom investeert Creadomus samen met tientallen andere klanten in beleggingsvastgoed aan de haven van Zeebrugge. Dé snelst groeiende haven van Europa!

"Van al de appartementen die ik verhuur, is Zeebrugge de beste verhuurmarkt. Personeel van de haven huurt vaak iets in de buurt, betaalt stipt en is erg solvabel. Velen hebben zelfs in binnenland nog een huis."

- Aline V. Eigenares van 16 appartementen in Zeebrugge

Zeebrugge gaat dezelfde weg op als Cadzand in de jaren 2000, toen beleggers alternatieven zochten voor het zeer dure Knokke. Cadzand, dat aan de rechterkant van Knokke ligt, kende toen enorme vastgoedstijgingen. Zeebrugge, dat links van Knokke ligt, gaat nu dezelfde weg op. Wie nu investeert, belegt aan de scherpste prijzen. Net zoals beleggers in Knokke tijdens de jaren 70, beleggers in Nieuwpoort tijdens de jaren 80 of beleggers in Cadzand tijdens de jaren 90. Met een huurmarkt gestimuleerd door de groeiende wereldhaven is de vastgoedmarkt ook op korte termijn zeer rendabel.
— Stichting Vastgoed