1PE_2016-03-01_4381_TPP CVBA_v0-2.jpg
Duinen-TIP.jpg
ThomatesCrevetes.JPG
De_Panne-26_0-2.jpg
Schermafbeelding 2014-12-11 om 18.55.59.png
1PE_2016-03-01_4381_TPP CVBA_v0-2.jpg

Seaport Residenties


Vanaf €144.995       
Vraag uw gratis brochure

SCROLL DOWN

Seaport Residenties


Vanaf €144.995       
Vraag uw gratis brochure

Welkom bij Seaport Residenties, Nieuwbouwproject met een zee van troeven.

Seaport is een buitengewoon nieuwbouwproject gelegen in het hartje van Zeebrugge. Gekenmerkt door haar rust, authenticiteit en fascinerende bedrijvigheid, biedt Zeebrugge een unieke kustbeleving. Seaport Residenties zorgt voor kwaliteitsvolle appartementen in het hartje van Zeebrugge, vlak bij de jachthaven.

Duinen-TIP.jpg

Geniet van rust aan de kust


Geniet van rust aan de kust


Meer ontspanning, minder drukte

Iedereen droomt van een dagje kust bij mooi weer. Jammer genoeg is er ook iedere keer een immense drukte van eendagstoeristen. 

Geniet u ook graag van de rust? Verkiest u comfort boven geduw en gedrang? In Zeebrugge kan u comfortabel genieten van de rustgevende zee en verfrissende wandelingen. De massatoeristen kiezen altijd voor massa-badsteden. Juist daarom zegt men vaak dat Zeebrugge als een van de weinige kustgemeentes nog authenticiteit en karakter heeft.

ThomatesCrevetes.JPG

Eet vis waar hij het verst is


Eet vis waar hij het verst is


Zeebrugge heeft elke dag de lekkerste verse vis beschikbaar

Schermafbeelding 2014-12-11 om 18.39.16.png

In Zeebrugge komen de vissersboten in de ochtend toe volgeladen met verse vis. U kan er in de visrestaurants elke dag genieten van de mooiste zalmfilets, de lekkerste tongetjes en de verste tomates crevettes. Voor wie er maar niet genoeg van kan krijgen, kan al dit lekkers ook meegenomen worden naar huis, voor extra lang vakantieplezier.

Naast de gekende vissoorten biedt de vissershaven van Zeebrugge nog zo veel meer lekkers uit de Noordzee. Ontdek bij je lokale visboer alle delicatessen uit de Noordzee. Nergens anders vindt u de vis zo vers, zo smaakvol en zo scherp geprijsd. 

Kan u genieten van een lekkere maaltijd? Laat uzelf dan verwennen door de vele gespecialiseerde chefs die Zeebrugge te bieden heeft. Zij brengen jouw vis op smaak dankzij verschillende bereidingswijzen. Geniet elk weekend weer van deze ongelofelijke gerechten.

De_Panne-26_0-2.jpg

Ontdek de belgische kust


Ontdek de belgische kust


 

Zeebrugge ligt in een gouden driehoek

In Zeebrugge bent u nooit uitgekeken op de streek. De unieke ligging van het project Seaport zorgt ervoor dat u jaar na jaar de kust kan ontdekken vanuit verschillende hoeken. 

Zo kan u fietsen langs het kanaal naar Damme, om vervolgens te eindigen met een bezoekje aan Brugge. Mondain flaneren kan in Knokke of smult u liever een overheerlijke wafel in Blankenberge? Zowel Brugge, Blankenberge als Knokke liggen op fietsafstand van Zeebrugge.

 

Schermafbeelding 2014-12-11 om 18.55.59.png

Een verdubbeling op 10 jaar tijd


Een verdubbeling op 10 jaar tijd


Een uitstekend alternatief voor de lage spaarrente

Naast vele jaren vakantieplezier is Zeebrugge als badplaats zeer toekomstgericht. Het is een van de weinige badplaatsen waar u nog aan betaalbare en normale prijzen vastgoed kan kopen aan de kust. De overheid investeert er volop in toerisme, waardoor nu het uitgelezen moment is om een tweede verblijf te kopen in Zeebrugge. 

Met de geplande overheidsinvesteringen en groei kan de waarde van je appartementen verdubbelen op 10 jaar tijd

Wilt u graag meer informatie over successieplanning, fiscale optimalisatie of een verhuurdienst voor uw appartement? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.