Investeren in een tweede verblijf of beleggingsappartement doet u met de juiste partner. Wanneer u op zoek gaat naar een tweede verblijf aan de kust, is het belangrijk dat u zo goed mogelijk geïnformeerd wordt omtrent de ligging, de oriëntatie, de afwerking, de prijs, de dienst-na-verkoop, de planning ... van uw droomappartement.

Wie is wie?

Seaport Residenties is een project van Creadomus. Creadomus is gespecialiseerd in kwalitatieve residentiële eigendommen en maakt deel uit van een sterke Belgische holding met meer dan 39 jaar ervaring met meer dan 10.000 gebouwde appartementen. Creadomus beschikt over een dynamisch team dat u zo goed mogelijk begeleidt, vanaf het moment van uw informatieaanvraag tot het moment dat u uw appartement kan betrekken. Onze adviseurs staan steeds tot uw dienst om u een appartement voor te stellen dat volledig aan uw wensen voldoet.

Een samenwerking met onze firma begint met een goed gesprek. In dit gesprek luisteren wij naar uw wensen en behoeften. Is het nu voor een tweede verblijf, een belegging of een combinatie van beide, samen met u zullen wij de voor u meest geschikte appartementen en vastgoedbeleggingen voorstellen.

Ons coördinatieteam en onze dienst-na-verkoop zorgen ervoor dat u volop kan genieten van uw appartement of belegging.

Wij staan garant voor:

  • Kwalitatieve afwerking en oplevering van uw appartement
  • Persoonlijke begeleiding, van A tot Z, tijdens de aankoop.
  • Appartementen die volledig aan uw wensen voldoen
  • Projecten op toplocaties
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding

Voor een vrijblijvend bezoek aan ons modelappartement of voor meer info: bel nu ons gratis nummer 0800 11 111 of mail info@seaportresidenties.be

 

 

 

 

Realisaties

Gedurende de laatste 39 jaar realiseerde de groep meer dan 500 flatgebouwen in zowel het Brusselse, aan de Belgische kust als in Noord-Frankrijk en Luxemburg. Er zijn meer dan 170 gebouwen (hotels, vakantieparken, seniories) welke door de groep geëxploiteerd worden. Alles samen spreken we over meer dan 4.000 units in exploitatie over een totaal gerealiseerd aantal units van ca. 11.000. Hiermee zijn we één van de grootste toeristische- en ouderenzorg exploitanten van België.